Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Έκκληση στις καριόλες του Facebook!

Το Facebook έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πολλοί από εμάς δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς την ύπαρξη αυτού του τρόπου επικοινωνίας. Το προφίλ του facebook αποτελεί τις περισσότερες φορές ένα κομμάτι της προσωπικότητας μας. Κάποιες άλλες φορές είναι απλά το προφίλ που θα θέλαμε να είμαστε, αλλά δεν είμαστε, ή η εικόνα που απλά θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω στην προσπάθεια μας να καλύψουμε πράγματα για τα οποία, πιθανώς, ντρεπόμαστε. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία μουρλοκακόμοιρών γυναικών (ή μουνοκακομοίρων, όπως προτιμά ένας φίλος να τις χαρακτηρίζω) θα ήθελα να σταθώ και να δώσω περισσότερη προσοχή. Το παρακάτω κείμενο μην το πάρετε ως κράξιμο, αλλά ως έκκληση προς όλες τις καριόλες αυτού του κόσμου.

Έχεις πάνω από 2.000 φωτογραφίες όλες με σουφρομένα χείλη, που νομίζεις πως είναι σέξυ, αλλά μοιάζουν με κωλοτρυπίδα; Έχεις τερματίσει το κοντέρ των φίλων του προφίλ σου; Κάθε βδομάδα αλλάζεις και τον relationship-φίλο σου; Ποστάρεις συνέχεια εικόνες με ηλίθια γνωμικά, που ή τονίζουν πόσο "γουρούνια είναι οι άντρες", ή πόσο ευαίσθητη και αθώα είσαι; Έχεις γραφτεί σε όλες τις αγάμητες σελίδες σε φάση "αγάπη-φιλία-σεβασμός"; Αν ναι, συγχαρητήρια, ανήκεις και συ στην μισητή φάρα των "καριόλων του Facebook" και η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική από αυτή που θες να βγάζεις προς τα έξω...

Αν οι ευαίσθητες είναι σαν και σένα, τότε δαγκωτό στο "Βρισίδι-ξύλο-και ροχάλα". Το ευαίσθητο προφίλ που έχεις στήσει και στο οποίο φιλοξενείς την ρηχότητα σου, δεν είναι παρά μια ουτοπία. Στην πραγματικότητα είσαι μια μικρή πριγκίπισσα -λίγο πουτάνα- που απλά θέλει να γαμιέται κάθε φορά με διαφορετικό πρίγκιπα. Δεν είναι κακό. Αποδέξου το, συμβιβάσου και ζήσε με αυτό και σταμάτα να μας πρήζεις τα αρχίδια προσπαθώντας να το παίξεις μονογαμική και αθώα κοπελίτσα, που απλά δεν βρίσκει τον κατάλληλο. Παραδέξου πως γουστάρεις να βλέπεις κάθε φορά διαφορετικό σχήμα ανδρικού μορίου και άσε το "αγάπη-φιλία-σεβασμός" στα ξενέρωτα γκομενάκια, που το εκπροσωπούν καλύτερα. Μονογαμική είσαι επειδή -μόνο γαμιέσαι- και για κανέναν άλλον πούστη λόγο! Άσε τις ανακοινώσεις και τα relationship. "Σχέση εβδομάδας" δεν θεωρείται σχέση. Υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που δεν αναζητούν την γυναίκα των ονείρων τους, αλλά μια κρύα στα όρθια. Οπότε συνέχισε το αγαπημένο σου άθλημα, χωρίς ένοχες και σταμάτα να τρολάρεις όλους αυτούς που πραγματικά ψάχνουν για κάτι πιο ουσιαστικό! Ούστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου