Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Καλύτερη ποπ τραγουδίστρια Χρυσούλα Διαβάτη

Ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ τα βραβεία των καλύτερων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων της χρονιάς. Ανάμεσα στα βραβεία υπήρχε μια μεγάλη έκπληξη. Η Χρυσούλα Διαβάτη κατάφερε με κατάθεση ψυχής να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου ποπ τραγουδιστή της χρονιάς. Το κομμάτι "Δυο γυναίκες χορεύουν" έκλεψε την παράσταση και χάρισε την τιμητική διάκριση, αφήνοντας άναυδους τους φίλους της ποπ σκηνής, άλλα και το φαβορί για την εν λόγω διάκριση Σάκη Ρουβά. 

"Θα έπρεπε να επέμβει η αστυνομία της ποπ-σκηνής για όσα συμβαίνουν εδώ μέσα", δήλωσε απογοητευμένος ο γνωστός τροβαδούρος, για να σπεύσει η κα. Διαβάτη να απαντήσει, "εγώ το βραβείο το κατέκτησα με την ψυχή μου. Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα".

Την ένταση έσπευσε να καταλαγιάσει ο Γιώργος Θεοφάνους τονίζοντας, πως "η επιτροπή βράβευσης τιμά όχι μόνο επιδόσεις καλλιτεχνών, άλλα και προσπάθειες".

Η κοινή γνώμη έχει διχαστεί και πολλοί θεωρούν πως η βράβευση αυτή θα είναι η αρχή για την κατηφόρα της ποπ-σκηνής στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου